BVC

Idag har vi varit på BVC jag väger nu in på 5610 gr och är 59,6 cm lång! Jag växer o mår bra! :)

Dressen som jag har på mig idag har jag fått av Bodil och Babs! Den är skön att ligga och mysa i. Tack!


Effektivitet

Idag har vi gjort nordstan o i stort sett alla julklappar är inköpta! Har kvar 2 st småklappar till paketleken vi har på julaftons kväll! Det kallar jag effektivitet! Allt fixat på en dag! Men det betyder också att det svider i plånboken på en o samma gång också! Hade ju gjort av med samma pengar ändå men det blir mer märkbart när det sker på en gång! :) men är det jul så är det!

Har också träffat Andrea och hennes Andreas och tagit en fika! Trevligt!

Imöra blir det hemfärd så då hoppas vi att det blir snöfritt! Sen är snö i massor mer än välkommet för jag vill ha en viiiit jul!


Julmys

Myspys på Liseberg! Familjen träffade Annika o Anders o tillsammans med dem har vi gjort Liseberg! Inga vinster på chokladhjulen i år men vi hade de trevligt ändå!
Viggo tyckte djuren från Nordens ark var de bästa :)

Nu natta på hotell! Skönt! Imöra go hotellfrukost o Julklappsshopping!


Karlstad

Idag har Tobbe spelat bortamatch och då passade resten av familjen på att följa med mormor och morfar till Karlstad!
Där träffade vi kusin Moa och morbror David och "moster" Jonna! Vi var till bergvik där det var härlig julrusch en sväng, där de första julklapparna inhandlades :) sen var vi hem till broder och köpte oss mat och myste lite :)
En härlig söndag!!!


Eget liv!

När jag bloggar från mobilen så lever telefonen sitt lilla egna liv ibland! Jag la inte in 3 bilder på vår julgran utan bara 1 :)
Men tydligen ville telefonen att jag skulle visa granen 3 gånger :)

Jämt så ni inte tror jag har blivit knäpper än jag redan e ;)


Bara klapparna kvar!

Nu är granen klädd, nu ska bara klapparna inhandlas! Men det tar vi till veckan ;)


Skratt och prat

Mio har växt o blivit en stor kille :) väger nu in på stadiga 5500 kg cirka!
Är mycket mer med, både skrattar och pratar! Har dock lite magproblem och vi har börjat med andra droppar för att se om det ger effekt! Inatt var vi vakna i stort sett hela natten! Och man är så himla hjälplös och lider verkligen för Mios skull! Men under dagen har han sovit igen mycket och pruttat för glatta livet :) så nu är det bara att hoppas på en bättre natt!

Idag inviger vi body från familjen Byh!
Tack!


Vem är vem?

Viggo och Mio är som de flesta iallafall säger väldigt lika! Jag tycker de är väldigt lika och många gånger känns det som det är Viggo som bebis som ligger i mitt knä och myser! Det är en konstig känsla!
Har nu tagit några kort för o se om ni som sett Viggo som bebis kan se skillnad på dem!

Så lämna gärna lite kommentarer på vem som är vem :)


Lussande idag igen!

Idag klädde vi på tomtedressen på Viggo och pepparkaksbodyn på Mio och åkte på lussande!

Först åkte vi till mormor och
Morfar och sedan vidare till Bodil och Babs! Viggo bjöd på lite sång och skumtomtar och vi blev bjudna på både mat och fika :)

När vi kom hem slocknade det en trött tomtenisse iförd den röda dressen på bara en kort kort stund!


Luciafest

Idag har vi haft luciatåg på Viggos förskola! Barnen var så duktiga på att sjunga o de var bra tryck i rösterna :)

Viggo skulle inte vara med först men när jag följde med o satt i tåget så gick det bra :) han verkligen älskar att sjunga o han var med och sjöng hela tiden, priinsen dä :)

Viggo fick själv bestämma vad han ville vara detta år o valet föll på tomte!
Vår söta tomtenisse <3


Dagens outfit

Kläder från mormor och morfar! Härlig plyschdress från lindex :)

Passar en mysig kille som mig!


Jag växer...

...o jag har börjat att få använda alla fina presenter jag fått! Kläderna jag fått är mestadels i 62 och 68 så nu kommer det komma en del bilder på dagens outfits framöver för o visa allt nytt! :)

Traktor utstyrseln har jag fått av farmor o farfar och den randiga mysdressen av Jonna och David!
Tack o bock önskar Mio


Dålig mamma?!?

Idag har jag känt mig som världens sämsta mamma! Ok kanske inte ordagrant utan de finns nog de mammor som är betydligt hemskare än mig, men dålig iallafall till den grad att jag fick dåligt samvete!

Vad har då hänt?!

När jag förut äntligen var klar med maten för kvällen i vi satte oss för att äta kollade jag klockan! Insåg då att klockan var strax efter 8! Åh Viggo hade inte fått middag förrän då! Insåg då att jag måste bli betydligt bättre på att planera! För att lindra det dåliga samvetet lite så har det gått i ett hela dagen! Först en tur på Sunne o lite shopping sen besök av farbror Stefan, kusin Lucas o A-C o sen besök av tobbes farbror o hans Margareta! Så någon nöd har de o andra sidan inte gått på honom då fika intagits i omgångar ;)

Fast jag tycker inte det är ok att låta en 2 åring få vänta till klockan är 8 för att äta mat! Så nu SKA jag bli bättre på att planera! Första steget är att ta tag i att skriva matsedel så man slipper stå där varje dag o fundera på vad som ska ätas!

Så enkla Goa maträtter som inte tar för lång tid att göra mottages gärna!!!


Fem myror är fler än fyra elefanter

När Viggo döptes fick han en box med dessa av hans moster "ika" !
Nu har han upptäckt att dessa filmer finns så de går varma här hemma för tillfället! Lite nostalgi för mig också, så även jag sitter bänkad! :)

Se om de även är lärorika o att han lär sig alfabetet på köpet ;)


Nackdel

Det jag inte gillar med vintern är snöskottning o framförallt så ogillar jag de tunga snövallarna som plogbilarna lämnar efter sig! Idag ska Tobbe på bortamatch o är inte hemma förrän sena natten o då är det jag som snällt får skotta! Då är de ju en himla tur att vi har en uppfart för 6 bilar...not :)

Men efter att jag skottat hela uppfarten så kändes de görskönt o jag hade till och med energi kvar till en promenad :)


Bortskämd!!!

Igår va mina arbetskompisar här o gratulerade oss! Med sig hade de paket till både mig, Viggo och Mio! Som om inte det räckte hade de också fixat mat och fika som vi åt tillsammans!
Åh när Mio lät lite var det någon snabbt på plats till undsättning :) sen när jag ammade så plockade de bort o satte in i maskinen! :)
Blev verkligen uppassad o bortskämd

Tack alla berörda för en härlig kväll!

Kram


Mysbesök i helgen!

Under helgen har vi våra Goa vänner Eva-karin o Marcus o deras lilla Lillie här på besök! Det är första gången vi får träffa lilltjejen som föddes i juli! Ska bli en härlig helg med mycket skratt o prat! Det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra så man inte kan ses oftare än va vi gör! Men o andra sidan värdesätter man tillfällena vi ses på ett helt annat sätt :)

Ikväll har vi haft idolmys o ätit svärmors goda laxgryta! En skön hemmalkväll! Imorgon blir det ishallen tidigt för att se Viggo på iskul! :)

Så nu tar vi natta!


RSS 2.0