En tur i svampskogen

En dag packade vi in oss allihopa o åkte för att leta svamp! På väg till skogen somnade Mio så Tobbe o han stannade i bilen o jag o Viggo gick ut på äventyr! Vi var i 3 olika skogar och vi såg mycket roligt, trollhus, flugsvampar, insekter och blåbär! Men kantarellerna de lyste med sin frånvaro! Vi fann sammanlagt 5 svampar, så de var väldigt dålig skörd! Men trevligt det hade vi iallafall 😃


Glömde göteborgsbilden

....


Götelaborg

När vi planerade att vår semester i år skulle gå till Västerås- Uppsala och Stockholm så fick jag lite vemod i kroppen! Skulle det inte bli något Göteborg i år!? Har varit i Göteborg om sommarna i många år o jag älskar den staden!!!
Men det blev allt en göteborgstripp på tobbes sista semestervecka ändå, så nu är behovet stillat ett tag ( fram till jul ungefär, då vi brukar åka dit sista helgen innan jul o julshoppa!)

Vi var där tillsammans med vänner från Munkfors! Åh vi hade en mycket trevlig vistelse med shopping o Liseberg :)


Morbrorbus

Att busa med morbror David är uppskattat!


Åhh äntligen!!!

Är verkligen aldrig inne på datorn utan gör allt från mobilen! Så nu när blogg-appen inte fungerat så har jag inte kunnat blogga!!! Vilket är så tråkigt då jag själv vill dokumentera det vi gör!! Så nu har jag lite att ta igen :)


RSS 2.0