Vitsippan ute i backarna står...

I slänten på baksidan av vårt hus har dessa fina små blommor tittat fram! Får nog bli en fin liten vårbukett till köksbordet :)


Fräknarkoloni

Efter några dagar i solen kommer fräknarna fram ;) har bara fått fler med åren!


Fler bilder

O några fler


Bilder

Här kommer några bilder


Träningsläger in Greece

Sitter i bussen på väg hem från 5 härliga dagar i Grekland! Jag o Mio har varit där med fotbollslaget! Det var en underbar anläggning med god mat och fina planer! Vädret har varit härligt o vi har legat vid poolen o njutit lite också o inte bara tränat :)
Nu längtar vi hem till resten av familjen! 5 dagar räckte gött o väl ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2019733/images/2012/pic_199649629.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2019733/images/2012/pic_199649629.jpg" class="image">


Vad heter denna skönhet?

Alla blomtokiga läsare, vad heter dessa söta blommor?


Älska rea :)

Har varit på lindex rea :) tag 2 betala för 1 på alla reavaror!!! Då kan man fynda! Köpte fix täckjacka och täckbyxor i svart , en grå o vitrandig kofta till Viggo o 4 par strumpor till Mio allt för ynka 175 kronor :) fynd- ja tack :)


Babblarna

Jag har hittat bibbi! Hon va mums :)


Dop

I helgen har vi haft dop! En mysig tillställning med underbar sång av Elin! Hon sjöng älskade barn och en värld full av liv! När vi tågade in och ut ur kyrkan spelade kantorn Mio min Mio låten, passande va ?!? ;)

Efteråt så fikade vi o umgicks i församlingshemmet! De va en mysig tillställning.

Innan dopet hade vi Goa Helena här o fotade oss. Bjuder på smakprov av de bilderna om nån dag. Är väldigt nöjd med bilderna jag sett! Duktig den tjejen :)

Måste bara dela med mig av nåt roligt/lustigt :)

Den dagen Mio föddes så föddes det även en liten tjej härifrån Sunne! De föddes med bara några timmars mellanrum. Efter att de var födda fick både jag i den andra mamman ligga kvar på avdelning 11. Där stannade vi lika många dagar o läkaren skrev ut oss efter läkarkoll på de små med tiderna efter varandra :) sen har vi hamnat i samma föräldragrupp där vi disskuterade dop. Då det visade sig att de skulle döpas samma dag i samma kyrka o tiderna efter varandra :)
Så de har verkligen följts åt :)
Ska bli roligt att se om de fortsätter göra det ;)

Bjuder på lite bilder från Mios presenter! Tack allihopa :) han är supernöjd med allt :)


Darre o jag

Stockholms polare är i Sunne o hälsar på :) då passar vi på att mysa med dem! En tur till lekparken i sen mat på det! En toppen förmiddag! Mios fjälla Olivia var också med! Men Mio körde en soft date i sov sig igenom allt ;)


Krypa?!?

Nu går jag upp o ställer mig i krypställning och i armhävningsposition! Jag är en stark liten rackare :)
Får se hur länge det tar innan jag kryper iväg :)


Röjning

Efter bakning måste det städas i diskas! :)
Munnen visar spår av viss provsmakning ;)


Dopbak

Förberedelser inför dopet på lördag pågår...


Lekbesök

Idag kom farmor o farfar o hälsade på oss på eftermiddagen. Vi lagade wok och till efterrätt en sylviakaka :) sedan blev det lek för hela slanten! Det byggdes en tågbana med en inbyggd Mio :)

Idag har Mio haft en konstig ätardag! Ätit konstigt hela dagen! Inte ätit alls nästan, bara han inte ställt om dygnet så att det ska ätas hela natten nu!!! :(


5 månader och premiär

På påskafton blev Mio 5 Goa månader! Då passade vi på att ta upp gåstolen på premiär! Det va lajbans :) Mio är väldigt stadig och tar för sig! Han ligger inte still om man lägger honom på golvet utan tar sig både framåt, bakåt och runt ålandes! :) rullar från rygg till mage har han gjort sen han var ca 2 månader! Viggo var inte alls lika försekommen, men kan ju lugnt säga att det är ett helt annat pass nu än då ;)


Glad påsk

Nu drar vi till blåkulla


Promenix

Idag blev det en promenad med goda vänner och samtidigt hämtade vi upp våra förskolekillar! Sen blev det glass i de härliga vädret! Som dock vore 100 ggr bättre om det inte blåst så! Det är så härligt att vi går mot tider när
Man tillbringar dagarna mycket ute! Så skönt med frisk luft :)


RSS 2.0