En tjejklassiker

2008 började jag att göra en tjejklassiker! Gjorde 3/4 grenar sen blev jag gravid med Viggo och att åka tjejvasan i 7:e månaden var Inge alternativ 😉

I år så hörde 2 av mina underbara vänner från Nybro av sig och skulle göra tjejklassikern! Åh då hoppade jag på igen 😃

Är inte i nån vidare form efter graviditeten med Mio men jag ser det som ett gyllene tillfälle att träffa nybrogänget och dessutom att utföra en klassiker!

Så jag började med simningen i juli och simningen är nog min bästa gren! Då det inte är jätte fysiskt krävande och inte tar så lång tid!
Det bor en latmask i mig ;)
Simmade på 24 minuter

Idag har jag varit på lidingöloppet och klafsat runt i geggan! Målet var att slå min tid 2008 på 1:24! Då jag mest gick :)
Även i år var jag inställd på att gå mycket! Men till min stora förvåning så sprang jag hela tiden ( undantag för några uppförsbackar) så nöjd med mig själv! Jag har ALDRIG förr sprungit en mil! Gick inte jättefort men jag var i mål på 1:13 så mitt mål slogs :)

Utan att ens tränat så klarade jag det, nu är jag sugen på ett lopp då jag tränat innan! Så Lidingö tjejlopp 2013 är inte omöjligt! 😃


Det ska kännas att man lever!!!

Igår hade jag en "härlig" dag!! En sån dag när man kollar på klockan hela dagen o längtar tills den blir kväll o barnen sover! ( usch känns inte helt ok att säga och tänka så)
Det började med att Mio vaknade 20 över 5 en hel timme tidigare än normalt och jag var trött a la Allan! Senn skulle jag ha varit till frisören men det besöket slutade redan i dörren då de hade kört ihop sig! Så med sovande barn som vi inte ville väcka fördrevs tiden på Sunne i regn o rusk! ( tid då jag
mycket hellre gosar ner mig med Mio o sovit jag med!)
 
Åt iallafall god lunch på saffran och vitlök vilket var toppen!
På eftermiddagen hämtade jag Viggo och vi gick på promenad i fördrev tid! Väl hemma blev det film och korv ochbröd i soffan!!! Det var kvällens middag! Uhh där hade jag dåligt samvete igen! Inte ens Ordentlig mat!!!  
Sen  var de natti natt för grabbarna! Åh en helt färdig mamma tillbringade resten av kvällen ensam i soffan! Njutbart! 
Vid sånna här dagar hatar jag att vara norgeänka och mina egna tankar, samvetet e dåligt delux för jag älskar ju mina barn mest av allt!
 
 
Sen var det tsäg 

Mio's första steg

Igår tog Mio sina första riktiga steg! 2 små ostadiga steg blev det ;)
Övar för fullt nu men det är inte så stadigt än, så vi skyndar långsamt :)
 
För övrigt blir jag inte klok på blogg-appen till mobilen!
Krånglar som vanligt, kommer inte in o kan skriva därifrån! 
Därförflår ni hålla er till tåls med gamla kort ifrån mitt arkiv eller inga kort alls tills redet är fixat! 

Ett försök

Har bestämt mig för att göra ett försök med en personligare blogg! 
Med alla sociala medier som finns nu för tiden så får man intryck av att allas vardagar är så perfekta, för det är oftast bara den sidan man visar av sig själv! Hur många skriver i sin status om sådant som är kaotiskt och dåligt?!?
Känner mig ibland som världens sämsta mammanär jag stressar och skäller och har ssvårt att få vardagen att gå ihop! Men det är väl så livet som småbarnsmamma ska se ut!?!
 
Kommer fortsätta att skriva om våra vardagar och saker vi hittar på men jag kommer även gnälla och risa och rosa och skrivs av mig ibland!
 
 

Fundering?!?

I nuläget har jag använt min blogg
Mest för att skriva och dokumentera vad vi gör om dagarna! Men jag funderar på att bli lite mer personlig i mina inlägg!

Är det dumt eller vad tycker ni?!? Råd!!!😃


Vacker höstdag

Häromdagen tog vi en promenad i rottneros jag och Fia och barnen! Det var en härlig höstdag med strålande sol! Vi kollade på hästar och traktorn och njöt i största allmänhet!!! Hoppas det blir en underbar höst med härligt väder och
Många sköna promenader!


Tusenfryd

Förra helgen så tog vi och familjen Byh en dagsutflykt till tusenfryd i Norge!
Det var en kanon nöjespark som passade våra äldre barn jättebra! Fanns hur många åkattraktioner som helst att välja på! Det bästa av allt var att det var helt gratis! Alla med coopkort hade gratis inträde samt åkband!
Tror det är öppet helger i september också, så har ni inget att göra så åk dit ;)


Titta vad jag kan!!!

Jag kan stå lull! Har gjort det några veckor men mamma har inte lyckats knäppa nåt kort på det! Men nu står jag långa stunder så nu hinner hon med :)


Härliga fm!

Inatt har vi sovit i Munkfors allihopa! Igår va vi på bebismys och fick träffa Åsa o Olofs söta lilla A 😃 trots att Mio är liten fortfarande så e det ju så mysigt att snosa på nåt så litet!
Imorse fick jag en härlig sovmorgon och när jag vaknade tog jag och Mio en härlig timmespromenad och farmor och Viggo tog en cykeltur till lekparken! Alla nöjda! 😃
Vi avslutade allt med en härlig fika i solen! Underbart o härligt!


RSS 2.0