Fredag i stöga

Idag har vi haft första heldagen hemma själva! Åh de har gått görbra! Vi började dagen med öppna förskolan, dit vi även lurat med oss Yohanna, Ali, Olivia och Darre som va på besök från Stockholm :)
Det fina sällskapet blev även våra lunchdejter! Barnen bestämde att de vill äta pizza o så fick de bli :)
Sedan hade jag trötta pöjker m mig hem o de somnade så gött! Sen har de blivit soffhäng o mys på em o nu väntar vi på Åsa som ska komma o umgås m oss under kvällen :)

Så första långa dagen ensam som 2 barnsmor har gått över förväntan! Men jag antar att det någon dag även kommer något kaotiskt inlägg om en sådan dag också ;) man kommer säkert få veta att man lever framöver :)


Mys

Förmiddagsmys i soffan!
Nu har vi landat lite mer i vardagen! Pappa har börjat jobba igen efter sina 10 dagar hemma! Åh jag har fått känna på hur det är att vara ensam hemma med 2 :)
Det är inte bara bara ;) storebror är inne i en trotsperiod nu och testar tålamodet på mamma! För det mesta är han snäll och medgörlig men vid tillfallen när det finns en tid att passa så krånglar han! Kanske är det min stress han känner av :) men förhoppningsvis lägger det sig efter nån vecka! :)

Jag är iallafall världens stoltaste mamma till 2 underbara små killar! Ofattbart att man kan älska så mycket som man älskar dessa sötnosar! <3


Första mötet

När Mio var 1 dag gammal så hälsade storebror på på sjukhuset! Det var en glad Viggo som kom springande i korridoren och gav mamma en bamsekram och som direkt frågade efter pappa o bebis! Får nästan tårar o ögonen när jag tänker på det! Det var en underbar känsla! O när vi kom till lillebror tar Viggo fram en mjukishund som han valt till honom, ger den o världens goaste puss till honom! <3

Sedan fikade vi och myste tillsammans o Viggo kunde inte riktigt förstå att lillebror inte kunde leka än o inte heller varför han inte kunde dricka coca cola, fanta, festis eller mjölk ;)

Efter att vi kommit hem har Viggo varit så snäll o go o omtänksam! Vill trösta o hjälpa när Mio tex. Gråter! Sen har han insett att mamma inte finns till hands hela tiden därav har han blivit mer pappig! Ska bli spännande att se hur de blir när pappa börjar jobba igen!



Mio

Blir mitt namn!

I helgen har vi blivit uppvaktade av många! Har blivit ett helt gäng nya kläder o en filt o ett o annat gosedjur!
Storebror har inte heller gått lottlös, fått lego och bilar o lite godis!

Nu sover båda mina prinsar så gött efter att vi varit o ätit farsdagsmiddag! Ikväll har vi inte bestämt oss än för om det blir lugnt hemma eller en tur till forshaga för o se på pappa när han spelar hockey! :)


7 november

Då kom jag till världen! En "stor" liten kille på 4100 gr och 55 cm lång! Jag är nöjd för de mesta men jag provar allt pipan ibland också! :)
än är jag namnlös men finns något på gång! Så snart så...:)


Snart 1 vecka över tiden

Imöra har jag gått en vecka över tiden! Känns dock som 1 år!!!! Blää....för väntan!


Löv i stora lass

Igår fick jag bege mig av till Karlstad för att jag hade högt undertryck igen!!! Men fick åka hem igen o blev beordrad vila! Vill ha ut den där bebben nu känner jag!!!

Mamma o pappa hämtade Viggo på dagis o köpte till viggos stora glädje en kratta! Så när vi kom o hämtade så var morfar o Viggo på baksidan i full show med o kratta! Åh oj va de va skoj! I em ska han kratta vår gräsmatta när han kommer hem från förskolan :)


Kusinmys

I helgen var kusin Moa på besök här i Sunne! Vilket uppskattades mycket av den yngre kusinen!


RSS 2.0